לחצים באוזן ובשאר אזורים בצד ימין

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

10/08/2020 | 19:36 | מאת: ג

לפני 4 חודשים התחיל לכאוב לי חצי הראש הימני,יש לחץ מאחורי האוזן הימנית(אוזן כאילו רדומה) לחץ מאחורי הגולגולת בצד ימין לא רחוק מהאוזן הימנית, לחץ ברקה הימנית בעין ובלחי הימנית, סיטי מוח תקין, TMJ תקין, מה עוד ניתן לבדוק? זו תחושה של לחץ בראש ובפנים רק בצד ימין, הנוירולוגית חושבת שאולי זה מתח בצוואר, או גירוי עצבי בשריר? מה זה לדעתך, מה ניתן עוד לבדוק?

ממליץ על בדיקת אורטופד ובדיקה דקדקנית של אא"ג. יש משלב של בעיות המערבות שריר-גיד-עצמות שיש לברר אצלך. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

11/08/2020 | 07:48 | מאת: ג

הייתי אצל רופא אא"ג אבל הוא לא ראה כלום. מה עוד ניתן לבקש ממנו? ומה זה יכול להיות שקשור לאא"ג?

יש צורך בבדיקה מדוקדקת של מומחה אא"ג ואורטופד. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון