שאלה אבני שקדים.

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

22/07/2020 | 21:23 | מאת: א

שלום האם יכול להיות מצב שלאחר טיפול שיניים אולי אחד החומרים יכול לגרום לנקודות לבנות כמו אבני שקדים על השקד בתוך הפה שנראה כמו דלקת גרון? תודה

לא סביר, אלא אם שבבי שן נלכדו בטעות בשקעי השקד. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון