פיענוח בדיקת סיטי,תלונה על צד ימין

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

18/07/2020 | 20:05 | מאת: מארק

אני מתלונן על חוסר נוחות והרגשה של גוש שמפריע לי מצד ימין מעל הנחיר באיזור הקונכיות כשאני נוגע עם האצבע אני מרגיש נפיחות,כשאני מזיז את שרירי האף אני מרגיש כאב קטן וחוסר נוחות כל זה קרה לי אחרי הצריבה החשמלית שהייתה לפני חמישה חודשים הבנתי שרירית האף אמורה להשתקם אבל כמה זמן? ומדוע מתרחשים כל הדברים שציינתי? צירפתי בדיקת סיטי לפני חצי שנה

אינני רואה את הסיטי. יש לפנות לרופא אא"ג להערכת חללי האף. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון