טינטון באוזן ימין

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

18/07/2020 | 14:38 | מאת: סיון

שלום רב, לפני כשנה קמתי עם אטימות באוזן ימין שהפכה לטינטון הנשמע כמו וונטה, עשיתי mri שיצא תקין. עכשיו התחיל לי אטימות שוב וגם רעש של פיצפוצים בנוסף לוונטה והרופא ראה נזלת אלרגית. האם יתכן שגם הטינטון הראשוני קשור לבעיה כלשהיא בדרכי האף שלא אובחנה? תודה סיון

18/07/2020 | 17:16 | מאת: גלית

מרגישה כמו בועות באוזן? רק בסליעה או פיהוק או כל הזמן?

ייתכן ויש אצלך שילוב של בעית אוזן תיכונה ואוזן פנימית. בדיקת השמיעה מאוד תעזור לאבחון. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

27/07/2020 | 21:40 | מאת: סיון

כאשר הטינטון חוזר הוא חוזר קבוע לכמה שעות טובות עד יממות. בדיקת שמיעה יצאה תקינה. איזה בדיקה יכולה לאתר את הבעיה? האם אנדוסקופיה של לוע האף?

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון