כאב גרון ממושך למעלה מחודשיים

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

04/07/2020 | 22:09 | מאת: אלי

שלום רב אני בן 49 ומזה כחודשיים וחצי סובל מכאב ותחושת שריפה בגרון לסירוגין ולעיתים רחוקות גם בחזה העליון. עשיתי בדיקת משטח גרון וכן בדיקת קורונה שיצאו שליליים. האם במצב שכזה כדאי לי לעשות בדיקת הלרינקס ע"י מומחה אאג (צינור דרך האף) או שעדיף כבר לקבל הפניה מגסטרואנטולוג לאנדוסקופיה לבדיקת הוושט והמשך מערכת העיכול? תודה רבה לעצתך!!

ביררו של מומחה גסטר יהיה לך לעזר. בדיקת גרון עם סיב אפטי יכולה במקרה כשלך להיעשות רק ע"י מומחה אא"ג. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון