אפטה קטנה בתוך הפה.

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

19/06/2020 | 18:07 | מאת: אור

שלום יש לי אפטה קטנה ממש בתוך הפה כבר 3 חודשים באותו מקום היא לא כואבת, הייתי אצל רופא משפחה וגם רופא אף אוזן גרון נתן ספריי sos ומי שטיפה שלא ממש העלים את האפטה האם אין מה חדאוג אם היא לא נעלמת? רופא המשפחה ראה כמה פעמים ואמר שאין מה לדאוג? תודה

אפטה בת 3 חודשים אינה דבר שכיח. יש לשקול ביופסיה. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

28/06/2020 | 06:09 | מאת: אור

שלום בקשר לאפטה היא לא כואבת לי אני לא ממש מרגיש אותה כשאני אוכל או שותה, ורופא המשפחה נתן לי בדיקות דם שיצאו תקינות ואמר שאין צורך בביופסיה? או שכדאי לחזור לאף אוזן גרון שיחליט הוא? תודה

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון