ירידה בשמיעה, ורטיגו וטנטון

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

26/05/2020 | 18:58 | מאת: בן

שלום, עברתי טיפול בתאי לחץ לפני מספר חודשים (כ 15 טיפולים). באחד מהטיפולים פמפמתי את האף , ובאופן חריג שמעתי צפצוף חזק, סחרחורת סיבובית(ורטיגו), ולחץ באוזן. ההרגשות האלה קיימות גם היום כאשר אני מפמם את האף. לאחר כמה ימים כשסיימתי את הטיפול בתא לחץ, נסעתי לצפון (לרמת הגולן)למספר חודשים, ובהם חוויתי מספר התקפי ורטיגו , ירידה בשמיעה ומספר התקפי טנטון. כשירדנו למרכז, לא חוויתי אף התקף או סימפטום כזה או אחר. מה זה יכול להיות לדעתך? תודה.

יש לשלול פיסטולה (דלף של נוזל מאוזן פנימית). הנושא סבוך ואין עליו הסכמה רחבה. עליך לגשת לבדיקה אצל אא"ג מומחה. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון