סחרחורת שהייתה לפני שבוע ולאחריה תחושה של אוזניים מלאות

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

18/05/2020 | 09:23 | מאת: רועי

שלום, הייתה לי סחרחורת חד פעמית שנמשכה בערך כשעה שעתיים ולאחר הקאה עברה. יש לי כעת הרגשה של אוזניים סתומות קצת, טינטון (היה לי מאז שאני זוכר את עצמי יותר מעשר שנים). בדיקת רופא א.א.ג: תנועת עיניים ללא ניד, HEAD SHAKE תקין, HEAD TRUST תקין, רומברג תקין, פוקודה תקין, תופיות תקינות דוצ, וובר מרכזי, רינה חיובי דוצ, ללא דיסמטריה. בנוסף בדיקות שמיעה וטימפןנומטריה תקינות. אציין כי אני מרגיש מעט כאבים שבאים והולכים במפרק הלסת בשני צידי הפנים. מזה יכול להיות?

לאירוע אחד עם בדיקה תקינה כשלך יכולה להיות אבחנה מבדלת רחבה. ניתן לשקול ביצוע ENG שלושה חודשים אחרי האירוע. כמו כן מומלץ ביצוע בדיקת שמיעה מורחבת. אירוע חוזר, במידה ויהיה, יוכל גם הוא לעזור באבחנה. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון