כאב גרון ברוח ןקור .

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

07/05/2020 | 18:47 | מאת: ארי

היי אני סובל תמידי מכאבי גרון כאשר יש רוח וקר בחוץ אפילו קצת הכאב גרון מתחיל לי ונמשך כמה ימים עד שאני לא יכול לדבר. מה ניתן לעשות בנידון? בדיקת רופא אאג עם מצלמה יצאה תקינה ואין חיידקים ובדיקות דם תקינות

הקור כשלעצמו אינו מקור לזיהום, אך עלול לתרום להיווצרות תהליכים שיתרמו לצרידות כגון ליחה רבה, דלקת סימפונות וכו. ממליץ על בדיקת אא"ג חוזרת בדגש על בדיקת גרון אנדוסקופית בזמן מחלה. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון