ריח,מה זה יכול להיות?

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

03/05/2020 | 15:59 | מאת: ירון

דר שלום רב, מזה חודשים אני סובל מבעיה של ריח רע מהפה. שלילי יצאו לי הבדיקות על חיידק הליטוזיס,ורופא השיניים שלי אמר שהכל בסדר מבחינת בריאות החך. האם תוכל לייעץ לי מה יכולה להיות הבעיה? אני שם לב שכל פעם שאני לוקח כדור אופטלגין או קומבודקס (כאב ראש שרירותי),הריח מחמיר. הייתי אצל רופא גסטרו ששלל בעיית עיכול,אבל בגלל ששמתי לב על העניין עם הכדורים חשבתי שאולי יש קשר,למרות שייעצו לי להיוועץ עם רופא אף אוזן גרון. מה דעתך? תודה רבה!

אינני מוצא קשר לכדורים אותם את לוקחת. ייעוץ של אא"ג יכול להועיל במקרה שלך. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון