פצע כואב בפה איך ניתן לטפל

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

15/04/2020 | 14:22 | מאת: מישהי

מזה שלושה ימים יש לי כאבים באיזור חלל הפה ובגרון אתמול ראיתי שנוצר פס אדום ומאוחר יותר הופיעה נקודה לבנה. איך ניתן לטפל ולהקל על הכאב? מצ"ב תמונה. תודה מראש

אינני רואה את התמונה אקווה ששלומך טוב יותר. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון