צלצוליםבאוזניים ואי תפקןד תעלות

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

29/03/2020 | 23:38 | מאת: מיה

לפני שנה וחצי נסתמו לי האוזניים ורופא אף אוזן גרון אבחן אי.תפקוד,טוב,של התעלות..קיבלתי ספריי אבאמיס,ולאחר כמה חודשים המצב חלף. היום שנה אחרי שוב,נסתמו לי האוזנים עקב,בעיה חוזרת.פלוס,יש לי.צלצולים כמו בזז קבוע כבר כמה ימים במקביל לסתימה באוזניים.האם הצלצולים קשורים לאי תפקוד התעלה ויחלפו אם האוזנים יחזרו לתפקד ?

טינטון יכול ללוות תת לחץ של האוזן התיכונה. כשיהיה שיפור בלחץ, הטינטון אמור להשתפר. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון