דם בבוקר לאחר שינה כולל יובש בפה.

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

24/03/2020 | 23:41 | מאת: דורית

שלום, כיומיים קיימת לי תחושה של יובש בפה וטעם מתכתי . אתמול בבוקר לאחר שינה ירקתי וראיתי שיש לי דם בהיר בליחה. היום בבוקר לאחר שינה קמתי והרוק הכיל יותר דם וכהה כולל נים דם על הלשון. הלכתי במיידי לרופא אא"ג והוא עשה בדיקה ידנית לגרון ולאף כולל החדרה סיב אופטי לאף. הוא לא מצא משהו חריג . אני אציין שאני ישנה בלילה עם פה פתוח ואולי מזה היובש ? גם במשך היום ואפילו עכשיו הפה שלי יבש וכך גם השפתיים. רופא אא"ג אמר לי להמתין עם זה ואם התופעה תחזור על עצמה אז לפנות לרופא משפחה . אני מודאגת וקצת לא שלמה עם התשובה של הרופא.. האם יש בדיקות נוספות שעלי לעשות ? ואם כן אילו בדיקות יכולות לתת לי שקט נפשי שנעשתה ההבחנה הנכונה. והאם דחוף שאעשה אותם בהקדם? אני בחורה ששומרת על אורח חיים בריא, תזונה וכושר, לא מעשנת , בת 35. תודה מראש על התשובה.

מומלץ על השלמת בדיקת אא"ג מלאה כולל בדיקה עם סיב אופטי של הלוע האפי והגרון. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון