האם זה בולוס מרנגיטיס?

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

03/03/2020 | 00:12 | מאת: איילה

בעקבות סחרחורות קשות והקאות וכהמשך לשפעת חריפה, מצא אצלי רופא אאג בולוס מרינגיטיס ונתן לי 3000 מג מוקיספן ליום. השאלה שלי: הבנתי שזה אמור להיות כואב, בעוד אצלי אין כמעט כאב - רק האוזן סתומה מאוד (יש בה גם נוזלים). מה שכן - יש לי גרד די חזק בפנים האוזן... למרות שאני יומיים על אנטיביוטיקה האוזן רק נסתמה יותר. האם יתכן שמדובר בפטרייה או שיש אפשרות לגרד גם בבולוס מרינגיטיס? והאם זה לא ויראלי בכלל? תודה

סוגיה הדורשת בדיקה גופנית אן המאפיינים אינם קלאסיים לבולוס. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

19/12/2022 | 23:12 | מאת: ליה

איילה שלום, האם האטימות עברה לך? אני סובלת את אותו דבר עכשיו גם כן עם בולוס מרינגיטיס ואני מתוסכלת ועצבנית ממש מהאטימות של האוזן, אשמח לדעת איך טופלת ואם זה עזר /עבר. תודה 🙏

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון