שאלה אוטוסקלרוזיס..

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

20/02/2020 | 16:06 | מאת: אוטוסקלרוזיס

שלום אובחנתי עם אוטוסקלרוזיס בצד ימין עוברת ניתוח של תותב לםני הניתוח התבקשתי לבצע ct אוזניים לא נמצאו ממצאים לאוטוסקלרוזיס אך רשום חלק אחורי של המסטואיד דוצ עם הצללות בתאים אחוריים , האם יש קשר?

לא בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

26/02/2020 | 10:41 | מאת: המשך

אז מה אומר הממצא והאם יש לו חשיבות

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון