כאב חד בצלעות ושיעול

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

06/02/2020 | 20:27 | מאת: יעל

אני משתעלת כבר חודש, הייתה לי מחלת חום ומאז לא עזב, גם נזלת וכדומה. כבר שבוע שיש לי כאב בצלעות בצד ימין מתחת לחזה בנשימה ושיעול זה כמו סכין לא חוויתי כאבים כאלה בחיים... אין לי חום הרופאה בדקה ביום שני את הריאות ואמרה שלא שומעת משהו מיוחד והביאה לי אנטיביוטיקה רוקסו ומכייח... הכאב בצלעות רק הולך ומחמיר, ואני יחסית נחה.. ממה זה יכול להיות? גילוי נאות אני חולה בMS ולוקחת תרופה שמעט מחלישה את המערכת החיסונית... בת 28...תודה מראש!

ככל הנראה מדובר בבעיה שרירים - סחוסים בשל השיעול הרב מקווה ששלומך טוב יותר. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון