דלקת במיתרי הקול וחוסר קול

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

05/02/2020 | 13:37 | מאת: מיכל

שלום שנה שעברה הייתה לי דלקת במיתרי הקול שגרמה לי לשיעול ואף לחנק עד שטופלתי באנטיביוטיקה..ולצרידות וחוסר קול כיום אחרי שנה שוב קורה לי אותו מקרה רק הפעם אמרו לי שזה וירוס ולא חיידק...ושוב אין קול..עד לפני שנה זה בחיים לא קרה לי..רציתי לדעת למה זה קורה? האם ברגע שוירוס/ חיידק פעם אחת פוגעים באזור מסוים הוא מועד לפגיעה חוזרת? אציין שאני לא מעשנת..לא מדברת הרבה תודה

ממליץ על ביצוע בדיקה אנדוסקופית של מיתרי הקול. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון