דימום מהאףףףףףףףףףףףףףףף

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

31/01/2020 | 11:13 | מאת: אנאל

שלום וברכה לפני יותר מחצי שנה נפגעתי בתאונה בין השאר בראש כל התשובות יצאו תקינות רק שמאז (לפני התאונה היה יורד לי דם רק בקיץ וגם לפעמים) יורד לי דם מהאף פעם אחת לקח לי לעצור את הדם בערך שעה שירד כמויות של דם הייתי אצל א.א.ג. והוא אמר לי לשים משחה או אם אני רוצה לעשות צריבה שמתי תמשחה ובאמת עזר לי לאחרונה שקר ואני שותה הרבה יורד לי שוב דם מהאף אני לא יודעת מה לעשות ויש לציין שיש לי כאבי ראש הרבה ןאני לוקחת אלטרולנט 10 מ"ג בגלל כאבי ראש שלא עוברים מאז התאונה כאבים בראש מאחורה וגם לוקחת הרבה אופטלגין אני לא יודעת אם יש קשר או משהו כזזה מה אתה מציע לעשות? וממה זה נגרם? תודה רבה

הדימום מהאף לאחר תאונה דורש המשך בירור. ממליץ על בדיקה אנדוסקופית ולשקול ביצוע CT. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון