לאחר ניתוח הוצאת אבנים מבלוטות הרוק

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

22/01/2020 | 13:08 | מאת: ברוך

שלום לכם, ביום 15/01/2020 עברתי ניתוח להוצאת אבנים מבלוטות הרוק בבי"ח השרון ע"י ד"ר חנה גילת. הרופאה שמה לי סטנט בפה. ממש לפני דקות אחדות יצא לי מהפה צינורית קטנה, שכנראה היא אחד מהסטנטים. אני מוזמן ליום 02/02/2020 לביקורת ולהוצאת הסטנטים ככל הנראה. האם כדאי לגשת למיון כבר כעת כדי שאחד הרופאים יבדוק אם הכל בסדר?

מקווה ששלומך טוב. גש לבדיקה אם לא ביצעת עד כה. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון