mri מוח כולל הזרקת גדוליניום

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

21/01/2020 | 16:44 | מאת: מירי

שלום ד"ר, בצעתי mri מוח בשל כאבי ראש, בעיות זיכרון ועוד...הודגם עיבוי בינוני עם פלס נוזל אויר בסינוס הספנואידלי מימין, בולט יותר בהשוואה לבדיקה הקודמת(בצעתי mri מוח לפני 9 חודשים) היכול להתאים לסינוסיטיס חריפה? בסיכום רשום:ממצאים בסינוס הספנואידלי מימין החשודים לסינוסיטיס,יתכן חריפה.נא לקורלציה קלינית.אני בת 51.אודה לחוות דעתך....

יש להיבדק ע"י אא"ג והעריך את הסיכוי לסינוסיטיס, וכן לעבור בדיקה אנדוסקופית ממוקדת לפתח הסינוס החולה. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון