אבני שקדים תקועים בשקד שמאל

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

20/01/2020 | 19:13 | מאת: אלונה

שלום רב, סבלתי כחודש שלם מנזלת באף האחורי שירד לגרון ולאחר מכן נהיה לי גוש ענק בשקד השמאלי, מרגיש כמו עצם תקועה בגרון ורואים אותו מאוד, וכשאני בולעת רוק גם כואב לי. מה אפשר לעשות כדי להסיר?? האם יש רופאים בארץ שמתעסקים עם זה? תודה מראש, אלונה.

ניתן לנקות את האבן. במידה ויש נטיה ליצירת אבנים ניתן לשקול כריתת השקד. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

21/01/2020 | 20:45 | מאת: אלונה

תודה דוקטור. האם ייתכן גם שיתלווה לכך ריח רע מהפה וטעם מתכתי?? תודה מראש

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון