ניתוח שקד שלישי - הפסקות נשימה

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

19/01/2020 | 08:22 | מאת: ניר

בני, בן 4 אמור לעבור ניתוח שקד שלישי בעוד שבוע. יש לו הפסקות נשימה מרובות בזמן שינה עמוקה. בני, שנושם בלילה רק מהפה מפסיק לנשום בגלל משהו שנמצא מעל האף? שני רופאים מומלצים ראו אותו. אחד אמר שרק השקד השלישי מפריע (השקדים מוגדלים +2) והשני אמר שהוא לא חושב השקדים מוגדלים יותר מדי אבל ליתר ביטחון עדיף להקטין אותם גם (+ 2 או 3)

במהלך ניתוח ניתן לשקול כריתה חלקית של שקדים מוגדלים בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון