כאבים בצוואר שאני מדברת כואב יותר

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

16/11/2019 | 20:10 | מאת: תמי

ברקע שלי בעיה נורולוגית הפרעת תנועה מיוקלניוס דיסטוניה וכריתת המנגיומיה מעצם פרונטלית שמאלית מהראש-הניתוח עבר בהצלחה לפני כארבע שנים. לפני כשלושה ימים שמתי לב התחילו לי כאבים חזקים בצוואר שאני מדברת בצד שמאל-יש לציין שהבעיה הנורולוגית הפרעת התנועה מצד שמאל וגם הניתוח בצד שמאל מה לעשות???

יש לפנות לבדיקה של אא"ג ורופא מנתח בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון