נזלת ירוקה צהובה מעל חודש שגורמת לליחה

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

13/11/2019 | 22:15 | מאת: אבי

שלום ד ר יש לי בעית נזלת ירוקה וליחה הרבה זמן מעל חודש זה לא קרה בעבר עשיתי צילום חזה הכל יצא תקין טופלתי שבועיים באנטיביוטיקה זינט 500. לא עזר והנזלת המשיכה. ניגשתי לרופא אף אוזן גרון מקופה . והוא נתן לי סטרונאז aq פעמיים ביום ו כדורי קלארינז. כרגע אני לוקח את זה שבוע וחצי. יש שיפור קל אבל עדיין יש מעט נזלת ירוקה. מה דעתך בנושא? תודה

נשמע שאת סובלת מסינוסיטיס המתארכת למצב שעלול להיות כרוני. ממליץ לפנות לבדיקת אא"ג מומחה כדי לשקול הגברת טיפול אנטיביוטי עד להחלמה. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

09/12/2019 | 19:43 | מאת: אבי

הגעתי פעם נוספת לרופא אף אוזן גרון. והסברתי לו שהמצב לא השתפר. הרופא נתן לי אנטיביוטיקה בשם דוקסילין. לאחר סיום הכדורים הנזלת הירוקה הפסיקה לחלוטין אבל עדיין אני סובל מנזלת שקופה. דבר שלא היה לפני כן ובוודאי שלא לתקופה כל כך ארוכה. אני מרגיש שעדיין יש איזה שהיא רגישות בתוך האף משהו שלא היה לפני כן . מה אתה ממליץ לי לעשות. להמתין או לחזור לרופא? תודה רבה על התמיכה!

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון