ניתוח הסרת/הקטנת/שיוף שקדים

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

03/09/2019 | 13:20 | מאת: דש

שלום, בת 36, אני סובלת משקדים מחורצים (יקב דלקות גרון רבות בילדות) במשך שנים ולאחרונה גם התווסף לזה טעם וריח לוואי נוראי שגורם לבחילות חוסר תאבון. הומלץ על הסרת שקדים מלאה. הבנתי שקיים גם ניתוח שבו מבוצעת הקטנת השקדים וההחלמה ממנו יותר מהירה. מהי השיטה המומלצת לשיפור בזמני הכאב וההחלמה? הבנתי שישנה שיטה שבה מצבעים שיוף של השקד בהרדמה מקומית. היכן מבוצע בארץ ועי מי? תודה מראש

שיטת ה"שיוף" מבוצעת ע"י מספר רופאים בארץ ואני אחד מהם. מקובל השימוש בטכנולוגית קובלציה בטכניקה ספציפית לביטול השקעים. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון