שקדים מוגדלים =עיבוי רקמה רכה בגג

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

20/08/2019 | 14:29 | מאת: אור

הקטנה בת שנתיים עם שקדים מוגדלים, האם כדאי לנתח? להוציא אותם לגמריי? להקטינם? מה הסיכונים?-שללו שקד שלישי, הילדה נוחרת עם הפסקות נשימה של 3 שניות.. "עיבוי רקמה רכה בגג הנאזופארינקס עם היצרות נתיבי אוויר . בהיפופארינקס מודגמים שקדים מוגדלים."

נחירות עם 3 הפסקות נשימה, שקדים מוגדלים והיצרות באזור של השקד השלישי, דורש טיפול/המשך מעקב. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון