הפרשה צהובה (נראית קצת כמו נזלת)

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

05/08/2019 | 13:44 | מאת: קמח

שלום, לבני בן השנה, היו נוזלים באוזן כבר שבועיים. רופא הילדים אמר רק לתת משככי כאבים אם הוא סובל בלילה. הלילה הוא ישן טוב יותר, אך בבוקר היה לא נינוח והיתה לו הפרשה מהאוזן שבה נצפו הנוזלים. איזה טיפול מומלץ? תודה

טיפול אנטיביוטי בטיפות לאוזן. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון