טראומה אקוסטית ותחושת אטימותבאוזן שמאל

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

16/07/2019 | 20:34 | מאת: ממ

לפני 5 ימים נחשפתילצרחה ברכב סגור מאז תחושתאטימות באוזן שמאל. כאילו האוזן סתומה. בדיקת רופא א. א. גרון לא העלתה ממצאים ובדיקתשמיעה תקינה אין שוני רב בין 2 האוזניים ממה נובעת תחושת האטימותוהאם היא תעבור? האם יש טיפול ?

ככל הנראה טראומה אקוסטית בעקבות הצריחה. בדיקת שמיעה עד 20000 הרץ עעשויה לזהות את ההפרעה. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון