החלמה מניתוח- תיקון נקב בעור התוף

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

09/06/2019 | 20:43 | מאת: שרונה

שלום רב, רציתי לשאול כמה זמן אחרי הניתוח צפויה החלמה וניתן לדעת האם הניתוח הצליח? שלושה ימים אחרי הניתוח וה״צפצפוף״ שהיה לפניו המשיך ואף מרגיש חזר יותר. האם הצפצוף אמור היה להעלם מיידית? או שמדובר בתופעה שיש סיכוי שעוד תחלוף?

מקובל להיבדק כ 3 שבועות ו 6 שבועות אחרי הניתוח. העובדה שהטינטון מתחזק מדאיגה ויש ליצור קשר עם הרופא המנתח. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון