כאבי אוזניים חזקות כתוצאה מקיסם

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

07/06/2019 | 20:53 | מאת: אלונה

פרופ' שלום רב, שלשום התעוררתי בבוקר מכאבים באוזן ולאחר כשעתיים ניקיתי את האוזניים עם קיסם. למיטב זכרוני הכנסתי קצת עמוק חצי קיסם אבל לא כאב לי שניקיתי את האוזניים רק לאחר כמה זמן עד עכשיו יש לי כאבים חזקים ממש כמו דקירות בשני האוזנים שנעלם לפתע ואז שוב מגיע כל הזמן. מה הנזק שיכול להיגרם מקיסם? חייב לראות רופא דחוף?אפשר לקחת מוקסיפן יש לי בבית (לא רוצה לקחת סתם על דעתי עצמי), אולי גרמתי לפצע או שיש לי דלקת ללא קשר לקיסם? מה עושים במקרה כזה הסבל בלתי נסבל? תודה .

מקווה ששלומך טוב יותר. יכול להתפתח זיהום כתוצאה משימוש בקיסם. עלייך לפנות לרופא לאיבחון. נא לא לקחת מוקסיפן. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון