תסמונת דום בשינה אפשרות טיפול

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

29/05/2019 | 08:07 | מאת: דביר

שלום יש לי תסמונת דום בשינה בחומרה בינונית עד קשה וניסיתי סד דנטלי ומכשיר סיפאפ וזה לא עוזר האם יש עוד אפשרות טיפול

בודאי נא להגיע למרכז לטיפול כירורגי בנחירות שהקמתי לאחרונה בבית החולים אסף הרופא. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון