MRI לבדיקת ירידה הדרגתית בשמיעה

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

26/05/2019 | 16:43 | מאת: מיכה

רופא ראה את הבן שלי שבגיל 13 שיש לו ירידה הדרגתית על פני שנתיים-שלוש אחרונות. הוא ביקש Mri ובדיקות גנטיות. זה נראה לי חריג לעשות בשלב זה בדיקת mri עוד לפני בדיקת ABR. הרופא הוא רופא צעיר יחסית ויכול להיות שישר קופץ קדימה.. חבל לי שהבן יקבל חומר ניגוד בשלב זה, כשאנו רק בתחילת הדרך לברר את סיבת הירידה. האם לא עדיף abr ובידקות גנטיות, ורק אז אם נדרש לבצע בדיקת MRI?

בדיקת ה ABR היא חלק ממערך הבדיקות אותן יש לבצע. בסופו של דבר הוא יזדקק ל MRI. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון