ניתוח להסרת שקדים למבוגרים

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

21/04/2019 | 00:01 | מאת: דפנה

שלום רב. אני בת 42וצריכה לעבור ניתוח להסרת השקדים עקב אבצס פריטונסלרי שלוש פעמים בשמונה השנים האחרונות. אעבור את הניתוח בביח ציבורי. החשש העיקרי הוא דימום. מה קורה בזמן שינה ?איך מרגישים אםיש דימום? האם אוכל לעבור את הניתוח במחזור?האם אוכל לשאול אם נעשה הצריבה או בדרך אחרת והאם באמת משך ההחלמה משתנה. ממה שקראתי רבים מדווחים אף על שלושה שבועות של כאבי תופת. עד מתי יש חששמדימום? ומה קורה לגבי היכולת לדבר בימים לאחר הניתוח? שאלה אחרונה מה קורה עם החיידק סטקפטוקוק?האם נחקר אם עלול לעבור לאזור אחר בגוף?

לרוב הדימום קורה בשבוע הראשון ומרגישים אותו גם במהלך שינה. הכאב עז למשך כ 10 ימים, אך אין מגבלה בדיבור. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון