בלוטת לימפה באיזור הלסת

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

18/04/2019 | 10:22 | מאת: חן

היי מזה כשנה בערך יש לי בלוטה בזוית הלסת ממש באיזור הפנים שזזה ,באולטרסאונד לפני חודש נצפתה בלוטת לימפה תת עורית בגודל 5 ממ. הרופא אאג אמר שהנתונים חיוניים וכדי לסיים עם "הרומן" הזה נעשה ביופסיה ולטענתו זה לא משהו רציני. בכל אופן אני ממש בלחץ לפי האולטרסאונד זה נשמע לך תקין ושפיר? זה נורמלי בחוטה במיקום כזה? אצטרך להוריד אותה בכל זאת במידה ושפיר?

חסרים בתיאור שלך פרמטרים סונוגרפיים של הקשר. במידה ואין פירוט נוסף, ממליץ ביצוע US חוזר. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון