תוצאות בדיקת FNA -ניקור תחת סונר

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

05/04/2019 | 18:43 | מאת: אפרת

שלום רב, בני בן 20 סובל מזה כחודשיים מכאבי גרון חזקים. במקביל בלוטת לימפה צווארית נפוחה ומוקדים שהתגלו בסחוס של בלוטת התריס. בבדיקת FNA של בלוטת הלימפה התגלה: Granuloma-like structures present a background of lympohocytes. לתוmאות הללו נוספה הערה: Clinical and bacteriological correlations are necessary. מה משמעות התוצאות הללו? בני לחוץ מאוד ( גם אנחנו).

מחלה גרנולומטטוטית. גילו של הבן יכול להתאים לשרטת החתול. נא לפנות לבדיקות סרולוגיות. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון