נזלת תמידית נזלת תמידית

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

02/04/2019 | 15:10 | מאת: חגית

שלום עשיתי ניתוח פלסטי באף ללא בעיות לפני לאחר הניתוח היה קושי בנשימה וביצעתי תיקון בבית חולים התיקון עצמו הוביל לבעיה שבנחיר הימיני יש נזלת תמיד כל ימות השנה נזלת שגם נתקעת איפשהו באותו הנחיר בגלל שאני מנסה כל הזמן להוציא את הנזלת התקועה האוזן גם נפגעה .לאחר צילום סיטי התמונה היא שהכל מצויין המעברים הקונכיות המחיצה הכל מושלם.לצערי הבעיה הזו שיבשה לי את החיים עד כדי מחשבות אובדניות ממש ככה זה פשוט מציק ברמות של 24/7 וזה תמיד נמצא שם הניתוח התבצע לפני 3 שנים. שאלתי האם נתקלת במקרה כזה או שאתה יכול להפנות אותי לאנשהו כדי למצוא פתרון . תודה מראש חגית

דרושה בדיקה יסודית של האף ומבט שני בתצלום ה CT. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון