לחץ באוזניים וכאב אחרי טיסה

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

17/03/2019 | 15:44 | מאת: רעות

היי, אני חודשיים וחצי אחרי טיסה לאחר שחוויתי בארוטראומה, טופלתי באישםוז בסטרואידים מכיוון שהיתה ירידה בשמיעה, כרגע השמיעה תקינה וגם בדיקת טימפנומטריה. אך עדיין יש תחושה של לחץ כל כמה דקות שגורם לכאבים, ניסיתי תרסיסים עם סטרואידים וכדורים שמייבשים גודש. האם אתה ממליץ על ניתוח צנתור לאוזניים? או שיש טעם לחכות עוד? הדבר מפריע לי לגורם לי לכאבים תודה רבה

ממליץ להתחיל בתהליך. יש להמתין כ 6 חודשים ולתת לתעלה להתאושש. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

28/03/2019 | 23:02 | מאת: רעות

איזה תהליך? יש לציין שהאוזניין נפתחות והנסגרות לסירוגין..מטופלת בכדורים לאלרגיה ותרסיס לאף... האם להמתין עוד או להתחיל בתהליך לניתוח? הרופא המליץ לחכות עוד חודשיים שלוש...

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון