נגישות
נגישות

גודש באוזניים וטינטון

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

12/03/2019 | 16:54 | מאת: יוסי

שלום רב , א.א.ג אמר שיש לי רירית מאוד בצקתית בחלל האף, ברקע אף סתום כחודש וגם תחושת לחץ/כובד באוזניים כמה שבועות עם טינטון קל שנראה שמתגבר מדי פעם, כמוכן, מטופל באבאמיס כשבועיים, יש הקלה לא משמעותית באף. האם כדאי במצב כזה לבצע בדיקת שמיעה וטימפונומטריה או לחכות כי אמרו שאבאמיס יטפל בבעיה תוך שבועיים? תודה.

לקריאה נוספת והעמקה

אם הטינטון או הירידה בשמיעה חד צדדיים - יש לבצע בדיקת שמיעה בדחיפות בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

19/03/2019 | 15:08 | מאת: יוסי

תודה על התגובה, רופא א.א.ג אמר שתור לבדיקות במכוני שמיעה בבתי חולים בעוד חצי שנה(בדקתי באסף הרופא בנובמבר) אז אפשר לחכות חודשיים במכון של מכבי, אם אני לא מרגיש פיזית ירידה בשמיעה אז זה לא דחוף.

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון