האם נקב בעור התוף גורם לירידה בשמיעה ?

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

20/02/2019 | 20:20 | מאת: נקב בעור התוף

האם נקב בעור התוף גורם לירידה הולכתית בשמיעה בתדרים הנמוכים ובדרגה חמורה ? והאם סגירתו בניתוח תפתור את הבעיה ? כתבת באחת התשובות שהסיכויים גבוהים מאוד, זה נכון ?

הנקב גורם לירידה בשמיעה בתלות במיקומו וגודלו. הסיכוי להצלחת הניתוח נע סביב 85% בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון