שינוי במראה האף והנחיריים

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

13/02/2019 | 22:01 | מאת: רחל לוי

לפני כ 8 חודשים, עברתי השתלות שתלים בלסת עליונה קדמית, במשך כשבועיים האף התנפח והנחיריים נפתחו. גם לאחר סיום הטיפול, האף נשאר מעט נפוח והנחיריים נשארו יותר פתוחים מבעבר. שאלתי היא: האם כתוצאה מההשתלות השתנה מראה האף והנחיריים? האם יש קשר בין השניים?

נא לפנות לפורופ המתאים בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

23/02/2019 | 20:23 | מאת: רחל לוי

סליחה. אבל תשובתך לא מספקת ולא עונ ה על שאלתי. אודה לך אם תוכל לענות לי על השאלה באופן כללי, לכן פניתי לפורום הדוקטורים. תודה

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון