כפתור באוזן שלא נפל ....

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

13/02/2019 | 15:01 | מאת: נטלי

היי, ילדה בת 4 שעברה כמעט לפני שנתיים ניתוח כפתורים. כפתור אחד נפל לאחר שנה. הכפתור השני עדיין לא נפל. מה ההמלצה במצב כזה? מחכים שהכפתור יפול ללא הגבלה או שחייבים להוציא? במידה וצריך להוציא האם ניתן לבצע את זה ללא הרדמה? תודה

אם הכפתור לא מייצר הפרשה ואין כל בעיה איתו - אין צורך בהוצאה אקטיבית. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

17/02/2019 | 12:03 | מאת: נטלי

תודה רבה על תשובתך. האם יש הגבלת זמן למשך שבו הכפתור יכול להישאר באוזן (במידה ואין בעיות איתו), ובנוסף, האם יש אפשרות להוצאה ללא הרדמה לילדה בת 4? תודה

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון