גוש קשיח בצוואר ימין, מתחת ללסת

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

11/02/2019 | 08:15 | מאת: עדי

שלום. אני בת 29 בהריון שני. אתחיל בזה שאני חרדתית בכל מה שקשור למחלות. אתמול מיששתי את הצוואר שלי והרגשתי בצד ימין למעלה, ממש מתחת ללסת כמו גוש קשה כזה. במצב רגיל לא מרגישה אותו, רק שאני מרימה את הראש למעלה ומפנה אותו לצד שמאל, רק אז מרגישים את הגוש הזה, הוא קשה ולא נייד. מאוד מודאגת ותור לרופא אף אוזן גרון רק בסוף החודש. האם זה משהו שיש לכולם או שזאת בלוטה נפוחה? אציין שבאותו צד יש לי 2 שיניים בעיתיות מאוד, אומנם לא כואבות כי עשיתי בהן טיפול שורש אבל הן במצב לא טוב וצריכות טיפול/עקירה . + סובלת מנזלת אלרגית וגירודים בגרון. תודה רבה

ככל הנראה קשר תגובתי לבעית השיניים. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון