דלקת אוזניים או פטריה?

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

11/02/2019 | 00:21 | מאת: גל

לאחר גרד באוזן ימין התחילו כאבים עזים. רופאת המשפחה אבחנה פצע בתעלה עם הפרשות ונתנה לי טיפות דקס- אוטיק. כעבור יומיים של טיפול לא יכולתי לשאת את הכאב ופניתי לרופא-אונליין שנתן לי אנטיביוטיקה בשם ציפרודקס 500 למשך 10 ימים. כעבור 3 ימי טיפול השיפור מזערי. האם יכול להיות שלא מדובר בדלקת אוזניים אלא בפטריה ? בעבר סבלתי מפטריה באוזן. האם טיפול באנטיביוטיקה יכול להחמיר את המצב אם מדובר בפטריה?

טיפול באנטיביוטיקה עלול להחמיר זיהום פטריתי בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון