איבחון "סינוסיטיס כרוני"

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

10/02/2019 | 20:55 | מאת: יניב

שלום רב, בן 48, סובל לאחרונה מקוצר נשימה, מומחה אא"ג בדק עם מצלמה את האף \ גרון והמליץ לבדוק האם אני סובל מ"סינוסיטיס כרוני". מהי הבדיקה הטובה ביותר לאיבחון "סינוסיטיס כרוני" - CT ראש - צילום רנטגן בדיד - MRI ? וכן , איזו בדיקה "מזיקה פחות"\"מסוכנת פחות" ? תודה.

הבדיקה הטובה ביותר היא של רופא מומחה. הצילומים מיועדים להחלטה כירורגית. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון