רוליד ופרפור פרוזדורים...

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

07/02/2019 | 14:34 | מאת: ליאור

שלום, בן 30. ברקע - לפני כחודש היה לי אירוע פרפור פרוזדורים למשך 48 שעות (אירוע שני בחיי, הראשון היה לפני כשנתיים). ב-12 ימים האחרונים הצטננתי מאד ועתה רופא המשפחה אמר שישנם צפצופים בנשימתי ורשם לי רוליד ל-10 ימים. קראתי שאנטיביוטיקות מקבוצה זו שמות אותי בסיכון מוגבר להפרעת קצב. האם נכון לי לנטול את האנטיביוטיקה הזו או שמא עדיף להחליף לאחרת? לציין שאין לי כל רגישות לתרופות (מדוע לא רשם לי אנטיביוטיקה אחרת ללא הסיכון הזה?).

סוגיה לפתחו של רופא המשפחה. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון