בעיית שמיעה אוזן שמאל

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

04/12/2018 | 16:16 | מאת: נתי

שלום ד"ר. יש לי בעיית רקע רפואית בשם פברי. אני עושה בדיקות מעקב כל שנה הכל תקין(בדיקות דם הכל). יש לי לחץ מצד שמאל באוזן כמו ירידת שמיעה אבל כזה לחץ כאילו שלא שומע טוב אבל אין שעווה עשיתי כבר ניקוי. שאני מותח את האוזן כאילו אני מרחיב את החור אז כאילו שומע יותר טוב. קצת מלחיץ אותי זה מספר ימים נמשך ככה. הבדיקת שמיעה האחרונה שביצעתי הראתה ירידה בינונית באוזן שמאל ולאחר ניקוי שעווה רק ירידה גבולית מאוד 20-25 דציבלים. מה לדעתך הבעיה ? תודה ד"ר.

יש להגיע עם בדיקת השמיעה לבדיקה גופנית. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון