ניקוי אבני שקדים ע"י רופא אאג

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

27/09/2018 | 03:56 | מאת: אנונימי

היי, רציתי לשאול אם אני קובע תור לרופא אאג, האם הוא יוכל על המקום לנקות לי אבני שקדים? ראיתי באינטרנט שרופא אאג יכול להוציא את האבנים בקלות (המקור היה מפורום זה, ד"ר טליה מרק) , ומנגד ראיתי ממקור אחר כי טיפול זה אינו מקובל ומטופל סורב מלקבל טיפול זה והוצע לו הסרת שקדים בלבד. לבד אינני מצליח לעשות להוציא את האבנים, ואני סובל מריח רע ולעיתים כאבי גרון מה שעשוי לנבוע מהבעיה הזו. חשוב לציין ש"נפלו" לי שני אבני שקדים ככה שיתכן וזה אכן מקור הבעיה אצלי. אז האם רופא אאג יוכל לעשות לי את זה? תודה מראש

עקרונית כן, אך יש לשקול כריתה חלקית של השקדים. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון