שינויים בחוש הטעם בפה

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

03/04/2018 | 13:32 | מאת: סיגל

הי, זו שאלה עבור בעלי. הוא בן 51 בסה"כ בריא. יש לו בימים האחרונים שינויים בחוש הטעם. לקפה יש טעם של תבלין או מוזר אחר. מה זה התופעה הזאת ואיפה מתחילים לבדוק? תודה מראש סיגל

הדברים השכיחים הם צרבות חדשות או ליחה בשל סינוסיטיס. בברכה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. בי"ח אסף הרופא טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim

03/04/2018 | 17:11 | מאת: סיגל

הי שוב, הוא לא סובל מליחה שונה מהרגיל ואינו סובל מצרבות. יכול להיות שמצות משנות את הטעם בפה? או משהו אחר בתזונה? תודה

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון