גוש של נזלת שגורם לשיעול

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

22/03/2018 | 09:58 | מאת: אילנית

שלום, מזה שבועות ארוכים שאני סובלת מהרגשה של גודש של נזלת בחלק האחורי של האף (בחלק העליון של הגרון). האף עצמו לא סתום. הנזלת הזאת מטפטפת לי לגרון ואחת לחצי שעה גורמת לי להתקף שיעול. עברתי בדיקת סיב אופטי באף והרופא טען שהכל תקין. כמו כן - בדיקת ריאות, גרון, אזניים - הכל תקין. לא מוצאים לי כלום. ועדיין הגודש הזה קיים שם (האף עצמו לא סתום), גורם לי להתקפי שיעול רציניים (שבסופם אני מקנחת את האף ויוצאות כמה טיפות של נזלת). גם ניסיון של הרופא לטפל לי בנזלת אלרגית - לא עזר. מה זה יכול להיות ??? תודה.

ממליץ עך בדיקה אנדוסקופית חוזרת. בברכה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. בי"ח אסף הרופא טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון