שאלה

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

26/12/2015 | 20:34 | מאת: רות

לפני כשנתיים עברתי ניתוח להוצאת "כולסטואוטומה" מאוזן שמאל. מאז, אני מרגישה כאבים באוזן, תופעות של סחרחורת בצד שמאל של הראש. ביקרתי אצל רופא אא"ג והוא אמר שאין לי שם כלום והאוזן תקינה. אך אני מרגישה שלעיתים זה מפריע לי לתפקוד הכללי. (אציין כי הרופא המנתח אמר לי להימנע במגע של מים עם האוזן, אך השמירה ע"כ התרופפה עם הזמן) האם תוכלו להסביר לי מדוע אלו התחושות והאם חובה להקפיד על שמירה ממגע עם מים באוזן המנותחת?

ניתוח להסרת כולסטאטומה כולל בחלק מהמקרים גם כריתה של עור התוף. במקרים אלו ממליצים על אוזן יבשה. סוגית הסחרחורת מורכבת מעט ועלייך להיבדק ע"י רופא אא"ג כדי להתקדם באבחנה. ד"ר חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. בי"ח אסף הרופא טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון